Karakteristiek vakantiehuis in een dal, het laatste huis in het prachtige gehucht Arringes. Onze ruime gîte is voorzien van alle comfort. Een 3-tal slaapkamers, badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche een ruime woonkamer en woonkeuken.

De site beschikt over internet. D.m.v. wifi is er een goed bereikt tot aan beide terrassen, voor en achter het huis. Tevens beschikt de gîte over een houtkachel en diverse elektrische kachels, satelliet TV ontvanger en tv.

In geval van frissere avonden is het heerlijk toeven in de serre aan de voorkant van het huis.

IMG_1358 klein
IMG_0294

Bij de gîte behoort 1,2 hectare grond, waarvan 2000m2 mooie tuin met verschillende zitjes, trampoline, een voortuin met eettafel onder een lindeboom waardoor u altijd in de schaduw kan eten of een boek lezen, een achtertuin met een verhoogd zitje waardoor u een fraai uitzicht heeft over de heuvels van de Morvan, 4000 m2 grasland direct achter het huis en daaraan grenzend een groot bos. Deze zijn vrij toegankelijk en een feest voor kinderen en natuurliefhebbers! Hier kunt u zelf het hout verzamelen voor uw houtkachel! Arringes ligt in een verscholen vallei waardoor er nauwelijks verkeer in en door het dorp is. Doordat onze gîte het laatste huis is van het gehucht komen er geen passerende auto’s langs.

IMG_0178
IMG_0175

Verder aanwezig: wasmachine en strijkijzer.

Het huis wordt verhuurd voor maximaal 6 personen. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Woonkeuken
Zitje in de woonkeuken naast de houtkachel
IMG_3195_klein
IMG_3197_klein